Ramen tinten

Al meer dan 12 jaar zorgen wij voor esthetische oplossingen. Voor uw comfort bieden wij u de beste windowtinting en garanderen wij u een perfecte toepassing. Met de hoogwaardige kwaliteit tint-folie van SunGard kunt u uw voertuig personaliseren en aanpassen.


Onze experts adviseren u graag in de keuze van de verschillende tinten om de perfecte harmonie te creëren.

Personalisatie en bescherming tegen zonlicht

 • BESCHERMING TEGEN HITTE
 • HOGE KWALITEIT FOLIES
 • perfecte afwerking

DE VOORDELEN VAN GETINTE RAMEN

 • BESCHERMING TEGEN UV
  UV-straling is schadelijk voor de mens en de belangrijkste oorzaak van het verkleuren van materialen. Een getinte ruit blokkeert de UV-straling voor meer dan 99%, terwijl dit bij een onbehandelde ruit nauwelijks 40% is.
  De SunGard tint-folies beschermen en voorkomen het verkleuren van de oppervlakken in uw auto.
 • COMFORT
  De SunGard tint-folies filteren en verminderen de door inval van zonlicht en koplampen veroorzaakte verblinding aanzienlijk. Het visuele comfort van de bestuurder, maar ook dat van de passagiers wordt verbeterd.
  De SunGard tint-folies kaatsen tot 77% van de warmte van de zon terug. Het zijn daardoor warmte-isolatoren die in de zomer de warmte in uw auto verminderen.
 • PRIVACY
  De getinte folies verzekeren u van discretie in iedere situatie en houden nieuwsgierige blikken op afstand. U kunt zo veilig uw persoonlijke voorwerpen vervoeren zonder de aandacht te trekken.

Over ons


City Cars Lisse is een familiebedrijf gespecialiseerd in het reinigen en poetsen van alle typen auto’s, motoren, caravans en boten, voor zowel particulieren en bedrijven. Met meer dan 12 jaar ervaring in het vak staan wij garant voor ons werk. Kwaliteit, flexibiliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Samen met ons professionele team staan wij dagelijks voor u klaar.

Contact


City Cars Lisse

Meer en Duin 58H

2163 HC Lisse

T: +31638555026

E: info@citycarslisse.nl


Openingstijden


Maandag               09:00 - 18:00

Dinsdag                 09:00 - 18:00

Woensdag             09:00 - 18:00

Donderdag            09:00 - 18:00

Vrijdag                   09:00 - 18:00

Zaterdag               op afspraak

Zondag                  gesloten

© Designed by RDV Webdesign 2021