Auto polijsten

Kleine krasjes op de lak van uw auto zijn bijna niet te voorkomen. Misschien strijkt uw sleutelbos langs het portier of raakt u zijdelings een struik waardoor de lak licht beschadigt. Speciaal voor dit soort oppervlakkige schades is polijsten dé oplossing. Waarom? Het is een stuk voordeliger dan wanneer u de auto opnieuw laat spuiten en het resultaat is hetzelfde: uw auto ziet er weer als nieuw uit!


Hierbij kunnen wij je bij City Cars Lisse uitstekend bij helpen door na een goede reiniging uw auto te polijsten. Een auto is een kostbaar iets en des te belangrijker deze goed te onderhouden door te laten poetsen en/of polijsten. Bij het polijsten van een auto is het mogelijk om kleine krasjes en doffe plekken weg te halen. In essentie haal je een heel dun laagje van de lak weg, zodat een mooie, frisse laag weer tevoorschijn komt.


Laat je auto weer stralen als nieuw

  • VAN LICHTE KRASSEN NAAR EEN MOOIE GLANS
  • KRIKT DE WAARDE VAN JE AUTO OP BIJ VERKOOP
  • ZIET ER EENVOUDIG WEER ALS NIEUW UIT

Over ons


City Cars Lisse is een familiebedrijf gespecialiseerd in het reinigen en poetsen van alle typen auto’s, motoren, caravans en boten, voor zowel particulieren en bedrijven. Met meer dan 12 jaar ervaring in het vak staan wij garant voor ons werk. Kwaliteit, flexibiliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Samen met ons professionele team staan wij dagelijks voor u klaar.

Contact


City Cars Lisse

Meer en Duin 58H

2163 HC Lisse

T: +31638555026

E: info@citycarslisse.nl


Openingstijden


Maandag               09:00 - 18:00

Dinsdag                 09:00 - 18:00

Woensdag             09:00 - 18:00

Donderdag            09:00 - 18:00

Vrijdag                   09:00 - 18:00

Zaterdag               op afspraak

Zondag                  gesloten

© Designed by RDV Webdesign 2021