Ozon behandeling

Een Ozonbehandeling met de Aerodrive is bij City Cars Lisse een absolute doorbraak. Het is dé definitieve oplossing om geuren af te breken die zich tot diep in de bekleding van het interieur van uw auto genesteld hebben. Zelfs na jaren!


De Aerodrive is een actieve ionen - en ozongenerator op basis van bi-polaire ionisatie die in korte tijd effectief geuren kan afbreken. De losse ionen en ozon dringen door in textiel en bekleding, ook daarin worden geurmoleculen vernietigd, de geur blijft hierdoor voor altijd weg. Deze behandeling zorgt hierdoor voor een gezonde, en veilige luchtkwaliteit in uw auto. De Aerodrive is toepasbaar op alle voertuigen waar nare geuren aanwezig zijn.

Geniet van een definitief geurvrije auto

  • BLIJVEND EFFECTIEF TEGEN ALLE SOORTEN GEUREN
  • VERWIJDERT GEUREN, MASKEERT ZE NIET
  • GEEN BIJEFFECTEN

Over ons


City Cars Lisse is een familiebedrijf gespecialiseerd in het reinigen en poetsen van alle typen auto’s, motoren, caravans en boten, voor zowel particulieren en bedrijven. Met meer dan 12 jaar ervaring in het vak staan wij garant voor ons werk. Kwaliteit, flexibiliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Samen met ons professionele team staan wij dagelijks voor u klaar.

Contact


City Cars Lisse

Meer en Duin 58H

2163 HC Lisse

T: +31638555026

E: info@citycarslisse.nl


Openingstijden


Maandag               09:00 - 18:00

Dinsdag                 09:00 - 18:00

Woensdag             09:00 - 18:00

Donderdag            09:00 - 18:00

Vrijdag                   09:00 - 18:00

Zaterdag               op afspraak

Zondag                  gesloten

© Designed by RDV Webdesign 2021