Interieur Reiniging

Ook het interieur van uw auto lijdt onder het gebruik. Vlekken in de bekleding, vet en stof op het dashboard, nicotineaanslag en geuren worden tijdens de interieur reiniging grondig aangepakt. 


Door uw auto bij City Cars Lisse te laten reinigen, krijgt u deze weer perfect schoon en als nieuw terug. Deze behandeling vraagt om kennis en aandacht, waarbij de specifieke kenmerken van de verschillende oppervlakken gerespecteerd worden. Om die reden wordt iedere reinigingsbeurt uitgevoerd door vakbekwame, gecertificeerde specialisten, die de juiste producten, het juiste materiaal en de beste processen toepassen. Door dit strikte beleid zijn wij in staat om de meest zeldzame en kwetsbare voertuigen onder handen te nemen.


Van ons krijgt u niets anders dan een dieptereiniging: als wij beweren dat uw auto van binnen ‘als nieuw’ aanvoelt, dan bedoelen wij ook ‘als nieuw’. Dat is een garantie.

Geniet van een schone, sprankelende auto, iedere dag weer

  • Het plezier van een goede service
  • gegarandeerde kwaliteit
  • UITGEVOERD DOOR SPECIALISTEN

Over ons


City Cars Lisse is een familiebedrijf gespecialiseerd in het reinigen en poetsen van alle typen auto’s, motoren, caravans en boten, voor zowel particulieren en bedrijven. Met meer dan 12 jaar ervaring in het vak staan wij garant voor ons werk. Kwaliteit, flexibiliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Samen met ons professionele team staan wij dagelijks voor u klaar.

Contact


City Cars Lisse

Meer en Duin 58H

2163 HC Lisse

T: +31638555026

E: info@citycarslisse.nl


Openingstijden


Maandag               09:00 - 18:00

Dinsdag                 09:00 - 18:00

Woensdag             09:00 - 18:00

Donderdag            09:00 - 18:00

Vrijdag                   09:00 - 18:00

Zaterdag               op afspraak

Zondag                  gesloten

© Designed by RDV Webdesign 2021