Exterieur Reiniging

Voor een auto is het belangrijk dat deze goed wordt onderhouden, zowel technisch als de carrosserie. Het exterieur goed onderhouden gaat verder dan de auto poetsen. Laat regelmatig uw auto reinigen en in de wax zetten, zodat u geen last krijgt van roestvorming door weersinvloeden en pekel. Ook blijft hierdoor de oorspronkelijke kleur en glans bewaard en is er nauwelijks sprake van aanslag van vuil omdat deze door de waxlaag niet kan hechten. Uit ervaring blijkt dat de waarde van een auto hoger is als deze goed is onderhouden.


Door uw auto bij City Cars Lisse te laten wassen, krijgt u deze weer perfect schoon en als nieuw terug. Deze behandeling vraagt om kennis en aandacht, waarbij de specifieke kenmerken van de verschillende oppervlakken gerespecteerd worden. Om die reden wordt iedere wasbeurt uitgevoerd door vakbekwame, gecertificeerde specialisten, die de juiste producten, het juiste materiaal en de beste processen toepassen. Door dit strikte beleid zijn wij in staat om de meest zeldzame en kwetsbare voertuigen onder handen te nemen.

Geniet van een schone, sprankelende auto, iedere dag weer

  • Het plezier van een goede service
  • gegarandeerde kwaliteit
  • UITGEVOERD DOOR SPECIALISTEN

Over ons


City Cars Lisse is een familiebedrijf gespecialiseerd in het reinigen en poetsen van alle typen auto’s, motoren, caravans en boten, voor zowel particulieren en bedrijven. Met meer dan 12 jaar ervaring in het vak staan wij garant voor ons werk. Kwaliteit, flexibiliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Samen met ons professionele team staan wij dagelijks voor u klaar.

Contact


City Cars Lisse
Meer en Duin 58H
2163 HC Lisse

T: 06 38 55 50 26
E: 
info@citycarslisse.nl

Openingstijden


Maandag                09:00 - 18:00

Dinsdag                  09:00 - 18:00

Woensdag              09:00 - 18:00

Donderdag            09:00 - 18:00

Vrijdag                    09:00 - 18:00

Zaterdag                op afspraak

Zondag                    gesloten

© Designed by RDV Webdesign 2021