Auto reiniging

Laat uw auto vakkundig onder handen nemen door het team van City Cars Lisse. Wij weten als geen ander hoe wij uw auto moeten behandelen. Zowel voor het interieur en exterieur gebruiken wij de nieuwste materialen en producten.

Koplampen polijsten

Zijn uw koplampen dof, verweerd of niet meer helder, dan kunt u deze laten polijsten bij City Cars Lisse. Wij beschikken over de juiste gereedschappen en producten om uw koplampen weer als niet te laten lijken. De behandeling duur gemiddeld 1 uur.

Uitdeuken zonder spuiten

Heeft u autoschade en wilt u dit herstellen? Wij zorgen met de nieuwste technieken ervoor dat uw auto wordt hersteld. Uitdeuken zonder spuiten is uitermate geschikt voor kleine beschadigingen. Met deze techniek bespraren we 70% onkosten. Voordeel voor u!

Ramen tinten/blinderen

Het tinten/blinderen van uw autoruiten heeft vele voordelen. De speciale raamfolie houdt warmte buiten, en helpt de uitstraling van uw auto te vergroten. Bij montage wordt gebruik gemaakt van kwaliteitsfolie SunGard. Maak nu een afspraak via onze website

Ozon behandeling

Een ozonbehandeling met de Aerodrive is een absolute doorbraak. Het is de definitieve oplossing om geuren af te breken die zich tot diep in de bekleding genesteld hebben. Zelfs na jaren. De autobranche reageert enthousiast

WaxGuard behandeling

WaxGuard is een uniek lakverzegelingsproduct voor uw auto. Het geeft een zichtbaar hogere en diepere glans aan de lak van uw auto. Daarnaast beschermt WaxGuard uw auto extreem goed tegen vuil en weersinvloeden dankzij de duurzame beschermlaag.

WaxOyl Interieur

De bekleding van het interieur van uw auto wordt intensief behandeld met Waxoyl U.P.T.bekledingbeschermer. Hierdoor kunnen geen hardnekkige vlekken ontstaan die veroorzaakt worden door bijvoorbeeld modder, snoep, etenswaren en dranken.

WaxOyl Exterieur

De laklaag van uw auto krijgt met Waxoyl 100+ een hoogglanzend en moeilijk doordringbaar pantser. Hierdoor is de lak beter bestand tegen allerlei schadelijke invloeden van buitenaf, zoals bijvoorbeeld UV-straling, zure regen, modder, strooizout en luchtverontreiniging.